Waarom mensen
kiezen voor
TIPA - ARCHITECTEN®

Wij geloven in verbinding. De verbinding tussen bouwheer en architect. Het vertrouwen waarin we kunnen en mogen werken. De verbinding in een ontwerp ook, tussen functionaliteit en beleving. Tussen ‘dit heeft een doel’ en ‘hier word je blij van’.

Bij TIPA-ARCHITECTEN komt geen enkele lijn zomaar op het blad.

Waarom TIPA?
kantoor gebouw architectuur

"Als eigenaars van ons eerste pand waren we op zoek naar een architect die niet alleen onze ideeën uitvoert maar die ook actief mee denkt. Via een kennis kwamen we bij Timothy en TIPA-ARCHITECTEN terecht en na een eerste gesprek op de site wisten we meteen dat we met hun in zee wilden gaan. Timothy is jong en gedreven, net zoals wij en dat maakt dat we al heel snel een klik hadden. Ook wanneer er onverwachts problemen opduiken, wordt meteen vlot gecommuniceerd en naar oplossingen gezocht. Dat heeft ons heel wat kopzorgen bespaard. We zijn dus zeer enthousiast over onze samenwerking met TIPA-ARCHITECTEN en zullen hen dus zeker ook aanraden bij kennissen.
"

Lowie Deseyne, Samuel Chan & Bruno De Rouck - The Spot

“We kozen voor de jonge en dynamische aanpak van TIPA-ARCHITECTEN na het aangename kennismakingsgesprek waar we onze ideeën aftoetsten. Timothy maakte 3D beelden die heel dicht aanleunden met wat we wilden. Hierop konden we in een positieve sfeer snel verderbouwen. De vakkennis en de professionele aanpak zorgden voor een goed verloop van de werken. Het resultaat mag er zijn!"

Niels, zaakvoerder AXA bank Desteldonk

tipa architecten kantoorgebouw
interieur architectuur

"Als je iets doet, loop je soms tegen situaties waar problemen naar boven komen. Ik heb dan ook bij TIPA-ARCHITECTEN om advies gevraagd en met Timothy kon ik ideeën uitwisselen om tot een optimale oplossing te komen. Zijn inzicht en creativiteit werd dan ook gewaardeerd, waarvoor mijn dank."

Kristof Casaert

"Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met TIPA-ARCHITECTEN. Hij gaf ons goede raad en heeft ons goed geholpen bij onze, toch wel, complexe verbouwingen."

Bram vercruysse - Lettersign

 

verbouwen met TIPA
bouwen met een architect

"Bouwen met TIPA-ARCHITECTEN voelde als thuis komen. Als architect begreep hij direct wat ik wou en wat ik voor ogen had. Als er problemen waren op de werf zelf, met aannemers, qua uitvoering of planning, werden die snel en persoonlijk aangepakt. Het resultaat is super! Een betere samenwerking dan met TIPA-ARCHITECTEN zal je niet snel elders vinden. Zijn job is zijn passie!"

Van de Walle Bo